Jemy w Łodzi - restauracje w Łodzi, opinie, recenzje, wydarzenia

You are here:
Today isczwartek,17sierpień,2017

Dokąd w Łodzi na pastrami

Dokąd w Łodzi na pastrami - fot. Pastrami Deli pastramideli.pl

Pastrami to jedna z tych rzeczy, których po prostu trzeba spróbować. Chociażby po to żeby przekonać się, czy rzeczywiście jest tak pyszne, jak twierdzą jego zagorzali miłośnicy. Teraz możecie to zrobić w Łodzi.

Czytaj więcej...

Chimney Heaven – kołacze rodem z Węgier

Chimney Heaven

Mamy kolejne gorące otwarcie. Gorące, niczym ciastka wyjęte prosto z pieca Chimney Heaven – nowo otwartej kawiarni przy Narutowicza 25.

Czytaj więcej...

Jemy w Łodzi – kto za tym stoi?

IDB Consulting

Minęło pięć lat odkąd założyłyśmy Jemy w Łodzi, ale nasza przygoda gastronomią zaczęła się dużo, dużo wcześniej. To nie tylko hobby, ale też praca. Czas powiedzieć kilka słów o nas.

Czytaj więcej...

Otwarcia, otwarcia, otwarcia

Otwarcia

Wyjątkowo gorące wakacje mamy w tym roku. Nie mówimy tu jednak o pogodzie, a o zmianach na rynku. Zobaczcie, które lokale już funkcjonują, a które szykują się do otwarcia.

Czytaj więcej...

Biocoffee&more - Widzew doczekał się fajnej kawiarni

Biocoffee&more

Modny wystrój, ekologiczne produkty i śniadania serwowane od 9.02 rano.  Nie, to nie otwarcie kolejnego lokalu na Piotrkowskiej – Biocoffee ma swoją siedzibę przy Gorkiego 6/8.

Czytaj więcej...

Willa Impresja – nie tylko na imprezę okolicznościową

Willa Impresja – nie tylko na imprezę okolicznościową

To bardzo popularne miejsce w Pabianicach. Szczególnie wśród tych, którzy planują wesele, chrzest czy inną uroczystość. Ale Willa Impresja to nie tylko sala bankietowa, ale również sympatyczna restauracja na co dzień.

Czytaj więcej...

Na włoską pizzę do Aleksandrowa

Presto Aleksandrów

Letnie menu, karta orzeźwiających drinków, nowe pizze, a do tego kameralny ogródek. Dziś odwiedzamy Presto w Aleksandrowie.

Czytaj więcej...

Gotujemy z szefem kuchni restauracji Dzika Kaczka

Gotujemy z szefem kuchni restauracji Dzika Kaczka

Chef restauracji Dzika Kaczka zaprosił nas do swojej kuchni i pokazał jak przyrządzić roladki cielęce z zielonymi szparagami. Wykorzystajcie szparagowy sezon i przygotujcie w domu to pyszne danie.

Czytaj więcej...

Co słychać w Montagu?

Co słychać w Montagu?

Jeśli jesteście fanami chlebów, bagietek, bułek i ciast z Montagu, to jest duża szansa, że staniecie się jeszcze większymi wyznawcami tamtejszych wypieków. Jest co najmniej kilka powodów…

Czytaj więcej...

Winne mojito, sangria i wino Ferrari

Winne mojito, sangria i wino Ferrari

Kochamy czerwiec za piękną pogodę, krótkie noce i wieczory spędzane w letnich ogródkach. Dziś wpadamy na kieliszek dobrze schłodzonej sangrii do Jak pragnę wina.

Czytaj więcej...

Podobne artykuły