Browar Gryfus - rzemieślnicze piwo w Twoim lokalu
Poznajcie możliwości współpracy ze szczecińskim browarem Gryfus, którego kraftowe piwa doceniane są na konkursach w całym kraju.
Pamiętajcie jak na początku roku rozmawiałyśmy z ekipą browaru Gryfus o piwach kraftowych? Do tej rozmowy możecie wrócić tutaj. Dziś przybliżymy Wam działanie tego browaru i ich możliwości współpracy z restauracjami, która nie kończy się tylko na uzupełnieniu lodówek piwami. To kompleksowa współpraca z ludźmi pełnymi pasji. Jeśli chcecie poznać ich osobiście, porozmawiać i spróbować wyróżnianych piw, do czego gorąco was zachęcamy, okazje ku temu będziecie mieć już w najbliższy piątek i sobotę. Właśnie 25 i 26 października w łódzkiej hali Expo odbędą się jesienne Piwowary. Czyli łódzkie targi piw i browarnictwa. Bilety na wydarzenia do nabycia tutaj.
Łódzka gastronomia stale się rozwija, a restauracyjni goście coraz bardziej cenią unikalne smaki i wyjątkowe doświadczenia. Piwa Gryfus regularnie zdobywają medale na najważniejszych konkursach piw rzemieślniczych w Polsce, co potwierdza ich wyjątkową jakość. Każde z piw, od klasycznych po nowatorskie, takie jak Rusałka i Rusałka Fruit, cieszą się dużą popularnością w różnych segmentach rynku. Piwa Browaru Gryfus są dostępne w szerokim wachlarzu lokali: od wykwintnych restauracji i pięciogwiazdkowych hoteli, po pizzerie, burgerownie oraz lokale serwujące kuchnię orientalną. Ponadto taka współpraca oferuje znacznie więcej niż tylko dostarczenie rzemieślniczego piwa. W jej ramach istnieje nawet możliwość stworzenia limitowanych serii piw, spersonalizowanych pod dany lokal.
Również na spersonalizowanych piwach nie kończą się możliwości tej współpracy. Browar Gryfus ze swoimi partnerskimi lokalami działa kompleksowo. Zaczynając od dostosowania odpowiedniej oferty, pomocy przy wyborze odpowiedniej instalacji do wyszynku piwa, przez doradztwo w zakresie foodpairingu, czyli idealnego łączenia piwa z serwowanymi daniami. A ponieważ każde piwo ma swoje unikalne cechy, które komponują się z różnorodnymi potrawami, taka pomoc może okazać się niezbędna i dać efektowne połączenia smakowe. Przy takim dopracowaniu karty niezbędna jest też wiedza pracowników, z tym także Gryfus nie zostawi was na lodzie. Profesjonalne panele degustacyjne dla obsługi, podczas których personel pozna asortyment browaru, nauczy się skutecznie doradzać gościom restauracji i dowie się które piwo najlepiej dopasować do ich gustów.
To ekipa od zadań specjalnych i partner do organizacji wspólnych eventów, które przyciągną klientów do restauracji. Browar Gryfus oferuje pomoc w organizacji degustacji piw, koncertów stand- up’owych oraz innych wydarzeń, które zbudują unikalną atmosferę. W planach jest także wzmocnienie promocji cyfrowej poprzez wspólne kampanie marketingowe w mediach społecznościowych. Regularnie publikowane posty, zapowiedzi nowych piw i organizowanych eventów mogą przyciągnąć nowych klientów oraz zbudować większe zaangażowanie obecnych. Współpracując z Browarem Gryfus, otrzymasz także wsparcie w organizacji prezentacji piw dla klientów. Zaproszą nawet lokalnych influencerów do lokalu i spróbowania gryfusowych piw.
Jak widzicie współpraca z rzemieślniczym browarem nie musi kończyć się na uzupełnieniu półek. To firma, która dba o swój wizerunek, jest pewna i dumna z jakości swoich produktów. Dba też o swoich partnerów i zależy jej na tym, aby piwa z browaru Gryfus były w dobrych rękach. To nie tylko możliwość serwowania medalowych piw rzemieślniczych, ale także pełne wsparcie marketingowe, szkoleniowe i techniczne. Możliwość podniesienia jakości obsługi w lokalu, zwiększenia sprzedaży piwa oraz przyciągnięcia nowych klientów dzięki unikalnym wydarzeniom i promocjom.
Mail: lukasz.skroboszewski@browargryfus.pl
Telefon: 662 245 497