fbpx

Byk Burger

O 18.00 pierwsi goście przekroczyli progi nowo otwartego Byk Burger Grill&Restaurante. Niedługo później na stołach wylądowały pierwsze kufle z piwem, drinki i oczywiście jedzenie.

Byk Burger

Ekipa Jemy w Łodzi dotarła na miejsce po 20.00. O stolik nie było łatwo, ale widok apetycznych kiełbasek chorizo na ruszcie mówił, że warto czekać. Lubimy tę atmosferę otwarć – restauracja pachnie nowością, znajomi wpadają z kwiatami, panuje ogólne zamieszanie, a domorośli spece od gastronomii wróżą, jak będzie przyszłość lokalu.

Byk Burger

Po chorizo przyszedł czas na burgery w wersji degustacyjnej. Delikatnie chrupiąca bułka, soczyste mięso, dobry sos – nie możemy się doczekać wersji maxi (burgery i hot dogi będę kosztowały od 10 do 25 zł). Niestety nie dotrwaliśmy do steków z Angusa, ale jest pretekst by wrócić. Ceny grillowanych mięs i steków zamkną się w przedziale 18-55 zł.

Byk Burger

W sobotę goście świętowali do 4 rano. Dziś jeszcze Byk Burger będzie zamknięty, ale od wtorku zaczyna normalne funkcjonowanie. A w weekend prawdziwy maraton – restauracja będzie czynna od 7.00 rano w piątek aż do niedzieli, non stop. Jeśli więc przyjdzie wam ochota na hamburgera w środku nocy lub pożywne śniadanie po sobotniej imprezie, śmiało zaglądajcie na Struga 7.

Byk Burger

Podobne posty

W tej restauracji jeszcze nas nie było, a ma już 12 lat! Kręcą pizzę, makarony, sami pieką bułki do ...
30 festiwalowych restauracji przygotowało swoje popisowe pizze. Jest pizzowy burger, włoskie ...
Konkurs na najszybsze zjedzenie pizzy, wystawa fotografii, spotkanie klubu kolacyjnego i warsztaty ...