Byk Burger

O 18.00 pierwsi goście przekroczyli progi nowo otwartego Byk Burger Grill&Restaurante. Niedługo później na stołach wylądowały pierwsze kufle z piwem, drinki i oczywiście jedzenie.

Byk Burger

Ekipa Jemy w Łodzi dotarła na miejsce po 20.00. O stolik nie było łatwo, ale widok apetycznych kiełbasek chorizo na ruszcie mówił, że warto czekać. Lubimy tę atmosferę otwarć – restauracja pachnie nowością, znajomi wpadają z kwiatami, panuje ogólne zamieszanie, a domorośli spece od gastronomii wróżą, jak będzie przyszłość lokalu.

Byk Burger

Po chorizo przyszedł czas na burgery w wersji degustacyjnej. Delikatnie chrupiąca bułka, soczyste mięso, dobry sos – nie możemy się doczekać wersji maxi (burgery i hot dogi będę kosztowały od 10 do 25 zł). Niestety nie dotrwaliśmy do steków z Angusa, ale jest pretekst by wrócić. Ceny grillowanych mięs i steków zamkną się w przedziale 18-55 zł.

Byk Burger

W sobotę goście świętowali do 4 rano. Dziś jeszcze Byk Burger będzie zamknięty, ale od wtorku zaczyna normalne funkcjonowanie. A w weekend prawdziwy maraton – restauracja będzie czynna od 7.00 rano w piątek aż do niedzieli, non stop. Jeśli więc przyjdzie wam ochota na hamburgera w środku nocy lub pożywne śniadanie po sobotniej imprezie, śmiało zaglądajcie na Struga 7.

Byk Burger

Podobne posty

Już 18 maja 2012 roku o godzinie 20.20 w strefie Off Piotrkowska (ul. Piotrkowska 138/140) ...
23 maja House of Sushi (ul. Piotrkowska 89) zaprasza na warsztaty kaligrafii. To trochę alternatywny ...
W dniach 1-2 czerwca odbędzie się w Łodzi Festiwal Viva I'Italia. Warsztaty i sesje kulinarne, ...