Ruszyła nowa platforma, w której znajdziecie atrakcyjne promocje od łódzkich lokali. Oprócz korzystnych cen dla kupujących, to też dobry sposób na zapobieganie marnowania żywności.

stoliknajuz.pl to lokalna firma, która aktualnie działa w Łodzi i okolicznych miejscowościach. Znane nam są już aplikacje, w których można taniej kupić żywność z krótszym terminem przydatności. Sklepy unikają strat swoich produktów, które jeszcze można wykorzystać, a my możemy kupić je w okazyjnej cenie. Co zatem wyróżnia stolik na już? Tutaj znajdziecie promocyjne oferty do zrealizowania na miejscu w restauracjach. 

Last minute do restauracji

To promocje obowiązujące tylko danego dnia w określonych godzinach, ilości i miejscu. Oprócz tego, że można dobrze zjeść, miło spędzić czas i wydać mniej pieniędzy, to jeszcze pomóc lokalnym biznesom i zapobiec wyrzucaniu jedzenia. Platforma stoliknajuz.pl, to także wygoda użytkowania. W jednym miejscu jest dostęp do wielu ofert łódzkich lokali. Jest to korzyść zarówno dla was jak i restauracji, dlatego możecie złowić tutaj ciekawe promki. Do platformy dołączyły już bardzo fajne łódzkie lokale, na przykład Ramki i Siekany Mieszany, który w swoich ofertach miał trzy tatary w cenie dwóch albo darmowy kieliszek wina do zamówionego tatara. Czy to nie piękne? No przecież, że skorzystałyśmy! Oferty rezerwuje się przez stronę, natomiast płatność następuje już na miejscu.

Zero strat i udane zakupy

Poza wypadem do restauracji jest też opcja zakupowa, gdzie w niższej cenie możecie dorwać jakościowe produkty. Mogą wrzucać je miejsca posiadające asortyment zarówno na miejscu jak i na wynos. Na przykład pieczywo, ciasta, lody – tak, lody też. Choćby te z Milka. Chyba większość z was potwierdzi, że nie mają sobie równych? Ja ostatnio złapałam ich duży box o połowę taniej. Nigdzie indziej nie dorwiecie Milkowych lodów w takiej cenie. Czy coś było z nimi nie tak? Skądże. Zajmowały miejsce nowym smakom, które już czekały w gotowości. Zasada działania kategorii zero strat jest podobna jak w last minute, czyli oferta obowiązuje tylko w określonym czasie. Różnica jest taka, że rezerwując taką ofertę od razu za nią płacimy.

Dla restauracji

Wiadomo, że zaopatrzenie w produkty trzeba zrobić z głową, ale często nie da się przewidzieć jaki będzie ruch w restauracji. Raz w środku tygodnia ciężko znaleźć wolny stolik, innym razem w sobotę nie dzieje się nic. Wtedy kuchnia zostaje z nadprodukcją. Co wtedy zrobić? 
Restauracja może wrzucić ofertę na dania, które są przygotowane z nadwyżką, ta oferta obowiązuje na miejscu w restauracji. Ważna jest w określonym przedziale godzin i ograniczonej ilości. Na przykład: konkretne danie 20% taniej w godzinach 16.00 – 20.00, liczba ofert: 5.
Na platformę możecie dodać promocję na co tylko chcecie. Śniadania, lunch, organizowaną kolację na którą zostały ostatnie miejsca, darmowy napój do zamówienia. Pomaga to w zapobieganiu strat, ale też w słabszym okresie możecie zachęcić gości do przyjścia. Atrakcyjne oferty promocyjne mogą przyciągnąć gości do restauracji nawet, gdy nie planowali takiego wyjścia, albo pomóc w podjęciu decyzji gdzie spędzić zaplanowany wieczór ze znajomymi. Ponieważ platforma powstała niedawno i aktualnie funkcjonuje w Łodzi i okolicach, oferuje teraz darmowe pakiety na start. Są one dostępne aż do odwołania. Jeśli chcecie znać szczegóły oferty skontaktujcie się ze stolikiem.

Podobne posty

Już 18 maja 2012 roku o godzinie 20.20 w strefie Off Piotrkowska (ul. Piotrkowska 138/140) ...
23 maja House of Sushi (ul. Piotrkowska 89) zaprasza na warsztaty kaligrafii. To trochę alternatywny ...
W dniach 1-2 czerwca odbędzie się w Łodzi Festiwal Viva I'Italia. Warsztaty i sesje kulinarne, ...