Wyjątkowa degustacja w Puro Hotel
Sześć wyjątkowych dań polecanej przez nas kuchni Puro Hotelu i sześć równie ciekawych win – oto plan degustacyjnej kolacji, która odbędzie się w najbliższy piątek. Co najważniejsze – u nas możecie wygrać podwójne zaproszenie na to wydarzenie.
O Miska Gastro Bowls i jej szefie kuchni Marcinie Małeckim mieliście już okazję u nas czytać. O tamtej pory jeszcze dwa razy miałyśmy okazję odwiedzić restaurację i z czystym sumieniem ją polecamy. Tak, mamy słabość do azjatyckich smaków, ale tutejsza kuchnia urzeka przede wszystkim jakością i bezpretensjonalnością. To również dobra okazja do odwiedzenia Puro Hotelu – też warto, bo to prawdziwa perełka designu.
Świetną okazją do takiej wizyty jest degustacyjna kolacja organizowana w najbliższy piątek (24 maja) o godzinie 19.00. Goście będą mieli okazję spróbować aż sześciu dań autorstwa szefa kuchni, a również specjalnie do nich dobranych win (za selekcję odpowiada ekipa z Dobrego Wina z Przemkiem Tumiłowiczem na czele). W planach między innymi tatar z tuńczyka, ravioli z ogonami wołowymi, kaczka i troć fiordowa, a w butelkach bukiety z całego świata: niemiecki Riesling, nowozelandzki Pinot Noir, włoska Barbera czy hiszpański Moskatel.
Kolacja kosztuje 199 zł od osoby, ale warto wybrać się na nią z przyjaciółmi – 4 osobowa lub większa grupa dostaje rabat 15%. Rezerwacji można dokonać telefonicznie, mailowo (sukcesja@dobrewino.pl) lub osobiście w Sklepie Dobre Wino w Sukcesji. Tak też nabędziecie bilety na kolację – wszystkie szczegóły znajdziecie w wydarzeniu. A oto niespodzianka dla czytelników Jemy w Łodzi. Mamy dla Was do wygrania podwójne zaproszenie na tę kolację.
Pytanie jest proste: Dlaczego to Ty powinieneś zdobyć zaproszenie na tę wyjątkową degustację i kogo ze sobą zabierzesz?
Na zgłoszenia czekamy do północy w środę 22 maja. Wysyłajcie je na nasz adres kontakt@jemywlodzi.pl. Dopiszcie też swoje imię, nazwisko i numer kontaktowy. Powodzenia!