Znamy Najlepszy Łódzki Blog Kulinarny 2017!
Wczoraj dobiegł końca plebiscyt, który organizowałyśmy wspólnie z portalem Glodny.pl. Oddaliście w nim blisko 4 tysiące głosów i wybraliście Najlepszy Łódzki Blog Kulinarny roku.
W tym roku najlepszy blog kulinarny wybieraliśmy już po raz trzeci. Zainteresowanie plebiscytem jest za każdym razem coraz większe, co dobrze pokazuje jak rośnie popularność lokalnej blogosfery związanej z gotowaniem i jedzeniem. Ogromnie nas to cieszy i dziękujemy za wszystkie wasze głosy. Dziękujemy też wszystkim blogerom za ich zaangażowanie i pracę, jaką wkładają w gotowanie, fotografowanie i prowadzenie swoich stron.
Pora poznać zwycięzcę naszego konkursu. W tym roku, głosami fanów blogów i naszych czytelników, tytuł Najlepszego Bloga Kulinarnego trafia do Cook yourself! Serdecznie gratulujemy autorce bloga, Karolinie Adamczyk-Rzeźnik i z przyjemnością informujemy, że poza zaszczytnym tytułem otrzyma ona również nagrodę ufundowaną przez naszego partnera, portal Glodny.pl, za pośrednictwem którego możecie w prosty i wygodny sposób zamawiać online jedzenie z łódzkich restauracji z dostawą do domu.
Karolina gotuje odkąd pamięta. W dzieciństwie przesiadywała w kuchni swojej babci i podglądała jak ta lepi pierogi, smaży pączki i szykuje inne pyszności, co zaraziło ją miłością do gotowania. Wolny czas spędza w kuchni, gdzie ciągle eksperymentuje – stara się cały czas próbować nowych smaków i nowych produktów. Chociaż sama pisze o gotowaniu, by dzielić się swoją pasją z innymi, to chętnie czyta również inne blogi i wypróbowuje znalezione na nich przepisy. Możecie śledzić ją na Facebooku i Instagramie.
To nie koniec nagród! Przedstawiciele Glodny.pl wspierają lokalne inicjatywy kulinarne, dlatego postanowili przyznać dodatkową nagrodę. Specjalne wyróżnienia i prezent od portalu trafią w ręce Karoliny Zajkowskiej – autorki bloga Spektrum Smaku, za świetne przepisy, wspaniałe zdjęcia i promowanie lokalnych restauracji.
Jeszcze raz ogromnie gratulujemy obu autorkom, a was zachęcamy do odwiedzania ich blogów i wypróbowywania przepisów.