Warsztaty kuchni indyjskiej
W najbliższą sobotę Ganesh zaprasza na niezwykłe warsztaty. My też tam będziemy.
Co powiecie na kulinarną podróż do Indii? My już nie możemy się doczekać, tym bardziej, że naszym przewodnikiem w świecie bogactwa smaków będzie sam Tapinder Sharma, właściciel sieci Ganesh. Będzie orientalnie, ekscytująco i na pewno przepysznie.
Spotkanie będzie łączyło opowieści o indyjskiej kuchni z zajęciami praktycznymi. Pod okiem fachowców będziemy własnoręcznie przygotowywać samosy, lepić placki naan, poznawać przyprawy i oczywiście gotować. Co ważne, na zakończenie warsztatów każdy uczestnik dostanie przepisy na dania poznane na warsztatach oraz zestaw przypraw potrzebnych do ich samodzielnego przyrządzenia.
W sobotę atrakcją numer jeden będzie bez wątpienia wątek kulinarny, ale organizatorzy przygotowali jeszcze małą niespodziankę, czyli malowanie tatuaży z henny. Radzimy się pospieszyć z planowaniem sobotniego popołudnia, bo wolnych miejsc nie zostało za wiele. Wstępnie je można zarezerwować telefonicznie lub mailowo, ale o ostatecznym uczestnictwie decyduje wykupienie wejściówki (można to zrobić w obydwu łódzkich lokalach do 6 marca).
Termin: sobota 8 marca godz. 12.00 (około 2 godzin)
Adres: Restauracja Ganesh, ul. Piotrkowska 69
Koszt: 99 zł
Rezerwacje: lodz@ganesh.pl lub tel. 42 632 23 20